Moshi Vitros for iPhone X

SKU
conf-moshi-vitros-for-iphone-x-mk
Карактеристики:
  • Ултра тенка футрола со заштита при паѓање
  • Издржлив полимер за отпорност на абразија, топлина и виткање.
  • Проѕирна позадина за да ја покаже убавината на вашиот телефон
  • Овозможено бежично полнење
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Ултра тенка футрола со заштита при паѓање
  • Издржлив полимер за отпорност на абразија, топлина и виткање.
  • Проѕирна позадина за да ја покаже убавината на вашиот телефон
  • Овозможено бежично полнење
Производител
Moshi
End of life
No
Боја
No
Материјал
Aluminium
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Moshi
EAN code
4713057252945
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Plastic
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Moshi
EAN code
4713057252686
Боја
сребрена
Материјал
Aluminium
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Moshi
EAN code
4713057252679
Боја
црна
Материјал
Aluminium
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Moshi
EAN code
4713057252723
Боја
црвена
Материјал
Aluminium
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
Moshi
EAN code
4713057252716
Боја
розева
Материјал
Aluminium
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Капацитет
iPhone X