Moshi IonGlass Privacy for iPhone XS Max - Black:

Moshi IonGlass Privacy for iPhone XS Max - Black

SKU
99MO115002
Moshi IonGlass Privacy ви нуди најдобра комбинација на безбедност и приватност. Без разлика каде се наоѓате во автобус или воз, во канцеларија или на долго патување.

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Moshi IonGlass Privacy ви нуди најдобра комбинација на безбедност и приватност. Без разлика каде се наоѓате во автобус или воз, во канцеларија или на долго патување.
Производител
Moshi
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone Xs Max