Nanoleaf DMX Adapter

SKU
NL30-0002
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Твојот DMX universe e на чекор да стане многу поинтересен. Ви го претставуваме Nanoleaf DMX адаптерот, направен за потребите на комерцијалните цели и професионалните осветлувачи. Поврзете ги вашите Nanoleaf Light панели со DMX адаптерот и адаптерот со контролна табла компатибилна со DMX512 за да го додадете ова вселенско искуство на осветлување во Вашиот универзум.

 • Црвената, зелената, сината и белата боја се индивидуално адресирани како канали DMX
 • Секој адаптер поддржува до 30 панели (128 панели максимум на DMX universe)
 • Панелите автоматски се пронаоѓаат при самото вклучување (не е потребна апликација за Nanoleaf)
 • Контролна табла компатибилна со DMX512 не е вклучена, и е потребна за правилно работење
 • Компатибилен само со светлосните панели на Nanoleaf. Внимавајте, овој производ е наменет само за професионална употреба за осветлување и не е наменет за домашна употреба. Светлосните панели на Nanoleaf не се вклучени со овој производ.

  ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

  Производител
  Nanoleaf

  Product declaration