Nanoleaf Shapes Hexagons Expansion Pack - 3 панели

SKU
NL42-0001HX-3PK
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Надополнете го Вашиот веќе постоечки дизајн со додавање на повеќе панели со Nanoleaf Hexagons Starter Kit. Што вклучува пакувањето?

 • [3] Shapes Light Panels
 • [3] Linkers for connecting panels and Controller
 • [4] Double-sided adhesive Mounting Tape
 • ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

  End of life
  No
  Големина
  No
  HomeKit compatibility
  No

  Product declaration