Nonda ZUS Smart Car Charger and Car Locator QC Edition - Black:

Nonda ZUS Smart Car Charger and Car Locator QC Edition - Black

SKU
ZU44BKRN
ZUS е адаптер за полнеќе на уреди во кола. Тој ги полни мобилните уреди со максимална брзина и го наоѓа вашиот автомобил со придружната iOS / Android апликација. Кажете збогум за пребарување на вашиот автомобил во трговскиот центар, стадионот или на отворено. ZUS доаѓа со една годишна гаранција.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
ZUS е адаптер за полнеќе на уреди во кола. Тој ги полни мобилните уреди со максимална брзина и го наоѓа вашиот автомобил со придружната iOS / Android апликација. Кажете збогум за пребарување на вашиот автомобил во трговскиот центар, стадионот или на отворено. ZUS доаѓа со една годишна гаранција.
Производител
Nonda
EAN code
853837006338
End of life
No
Боја
црна
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017), iPad with Retina Display, iPad (3. gen)
Dimensions
1.44 x 0.68 x 3.33 in / 36.05 x 17.36 x 84.64 mm