iPad

SKU
noviot-ipad-2020-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Големина
No
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
златна
Модел
32 GB Wi-Fi
Капацитет
32 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
32GB
Дисплеј
10,2"
Екран
Retina екран
LED Multi-Touch екран; големина 10,2 инчи (dijagoдијагоналноalno) со позадинско осветлување и IPS технологија
Резолуција 2160x1620 пиксели, густина на пикселите од 264 пиксели по инч (ppi)
500 нита осветленост
Олеофобен премаз, отпорен на отпечатоци од прсти
Поддршка за Apple Pencil прва генерација
Чип
A12 Bionic чип со 64-битна архитектура
Neural Engine
Камера
8 мегапиксели задна камера
ƒ/2.4 отвор на бленда
Леќа со пет елементи
Хибриден инфра-црвен филтер
Осветлување на позадината
Live Photos
Автоматски фокус
Панорама (со 43 мегапиксели)
HDR за фотографиите
Контрола на експозицијата
Burst начин на работа
Tap фокус
Тајмер
Автоматска стабилизација на сликата
Препознавање на лице и тело
Феографско обележување на сликата
Мобилно и безжично поврзување
Сите модели
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); двопојасен (2.4GHz i 5GHz); HT80 со MIMO
Bluetooth 4.2 технологија
Wi-Fi + Cellular модели
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) LTE Gigabit класа (Pojasi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 66, 71)
Пренос на податоци
Wi-Fi повици
eSIM
Батерија
Сите модели
Вградена литијум-полимерска батерија од 32,4 Wh
До 10 часа сурфање на интернет преку Wi-Fi мрежа или гледање на видео снимки
Полнење преку кабелот за струја или USB портата на компјутер
Wi-Fi + Cellular модели
До 9 часа сурфање на интернет при користење на cellular мрежа
Што има во кутијата?
iPad
USB-C to Lightning кабел
20W USB-C адаптер
Гаранција
1 година Apple гаранција
Производител
Apple
Боја
Space Gray
Модел
32 GB Wi-Fi
Капацитет
32 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
32GB
Дисплеј
10,2"
Екран
Retina екран
LED Multi-Touch екран; големина 10,2 инчи (dijagoдијагоналноalno) со позадинско осветлување и IPS технологија
Резолуција 2160x1620 пиксели, густина на пикселите од 264 пиксели по инч (ppi)
500 нита осветленост
Олеофобен премаз, отпорен на отпечатоци од прсти
Поддршка за Apple Pencil прва генерација
Чип
A12 Bionic чип со 64-битна архитектура
Neural Engine
Камера
8 мегапиксели задна камера
ƒ/2.4 отвор на бленда
Леќа со пет елементи
Хибриден инфра-црвен филтер
Осветлување на позадината
Live Photos
Автоматски фокус
Панорама (со 43 мегапиксели)
HDR за фотографиите
Контрола на експозицијата
Burst начин на работа
Tap фокус
Тајмер
Автоматска стабилизација на сликата
Препознавање на лице и тело
Феографско обележување на сликата
Мобилно и безжично поврзување
Сите модели
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); двопојасен (2.4GHz i 5GHz); HT80 со MIMO
Bluetooth 4.2 технологија
Wi-Fi + Cellular модели
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) LTE Gigabit класа (Pojasi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 66, 71)
Пренос на податоци
Wi-Fi повици
eSIM
Батерија
Сите модели
Вградена литијум-полимерска батерија од 32,4 Wh
До 10 часа сурфање на интернет преку Wi-Fi мрежа или гледање на видео снимки
Полнење преку кабелот за струја или USB портата на компјутер
Wi-Fi + Cellular модели
До 9 часа сурфање на интернет при користење на cellular мрежа
Што има во кутијата?
iPad
USB-C to Lightning кабел
20W USB-C адаптер
Гаранција
1 година Apple гаранција
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
32 GB Wi-Fi
Капацитет
32 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
32GB
Дисплеј
10,2"
Екран
Retina екран
LED Multi-Touch екран; големина 10,2 инчи (dijagoдијагоналноalno) со позадинско осветлување и IPS технологија
Резолуција 2160x1620 пиксели, густина на пикселите од 264 пиксели по инч (ppi)
500 нита осветленост
Олеофобен премаз, отпорен на отпечатоци од прсти
Поддршка за Apple Pencil прва генерација
Чип
A12 Bionic чип со 64-битна архитектура
Neural Engine
Камера
8 мегапиксели задна камера
ƒ/2.4 отвор на бленда
Леќа со пет елементи
Хибриден инфра-црвен филтер
Осветлување на позадината
Live Photos
Автоматски фокус
Панорама (со 43 мегапиксели)
HDR за фотографиите
Контрола на експозицијата
Burst начин на работа
Tap фокус
Тајмер
Автоматска стабилизација на сликата
Препознавање на лице и тело
Феографско обележување на сликата
Мобилно и безжично поврзување
Сите модели
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); двопојасен (2.4GHz i 5GHz); HT80 со MIMO
Bluetooth 4.2 технологија
Wi-Fi + Cellular модели
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) LTE Gigabit класа (Pojasi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 66, 71)
Пренос на податоци
Wi-Fi повици
eSIM
Батерија
Сите модели
Вградена литијум-полимерска батерија од 32,4 Wh
До 10 часа сурфање на интернет преку Wi-Fi мрежа или гледање на видео снимки
Полнење преку кабелот за струја или USB портата на компјутер
Wi-Fi + Cellular модели
До 9 часа сурфање на интернет при користење на cellular мрежа
Што има во кутијата?
iPad
USB-C to Lightning кабел
20W USB-C адаптер
Гаранција
1 година Apple гаранција
Производител
Apple
Боја
златна
Модел
128 GB Wi-Fi
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
128GB
Дисплеј
10,2"
Екран
Retina екран
LED Multi-Touch екран; големина 10,2 инчи (dijagoдијагоналноalno) со позадинско осветлување и IPS технологија
Резолуција 2160x1620 пиксели, густина на пикселите од 264 пиксели по инч (ppi)
500 нита осветленост
Олеофобен премаз, отпорен на отпечатоци од прсти
Поддршка за Apple Pencil прва генерација
Чип
A12 Bionic чип со 64-битна архитектура
Neural Engine
Камера
8 мегапиксели задна камера
ƒ/2.4 отвор на бленда
Леќа со пет елементи
Хибриден инфра-црвен филтер
Осветлување на позадината
Live Photos
Автоматски фокус
Панорама (со 43 мегапиксели)
HDR за фотографиите
Контрола на експозицијата
Burst начин на работа
Tap фокус
Тајмер
Автоматска стабилизација на сликата
Препознавање на лице и тело
Феографско обележување на сликата
Мобилно и безжично поврзување
Сите модели
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); двопојасен (2.4GHz i 5GHz); HT80 со MIMO
Bluetooth 4.2 технологија
Wi-Fi + Cellular модели
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) LTE Gigabit класа (Pojasi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 66, 71)
Пренос на податоци
Wi-Fi повици
eSIM
Батерија
Сите модели
Вградена литијум-полимерска батерија од 32,4 Wh
До 10 часа сурфање на интернет преку Wi-Fi мрежа или гледање на видео снимки
Полнење преку кабелот за струја или USB портата на компјутер
Wi-Fi + Cellular модели
До 9 часа сурфање на интернет при користење на cellular мрежа
Што има во кутијата?
iPad
USB-C to Lightning кабел
20W USB-C адаптер
Гаранција
1 година Apple гаранција
Производител
Apple
Боја
Space Gray
Модел
128 GB Wi-Fi
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
128GB
Дисплеј
10,2"
Екран
Retina екран
LED Multi-Touch екран; големина 10,2 инчи (dijagoдијагоналноalno) со позадинско осветлување и IPS технологија
Резолуција 2160x1620 пиксели, густина на пикселите од 264 пиксели по инч (ppi)
500 нита осветленост
Олеофобен премаз, отпорен на отпечатоци од прсти
Поддршка за Apple Pencil прва генерација
Чип
A12 Bionic чип со 64-битна архитектура
Neural Engine
Камера
8 мегапиксели задна камера
ƒ/2.4 отвор на бленда
Леќа со пет елементи
Хибриден инфра-црвен филтер
Осветлување на позадината
Live Photos
Автоматски фокус
Панорама (со 43 мегапиксели)
HDR за фотографиите
Контрола на експозицијата
Burst начин на работа
Tap фокус
Тајмер
Автоматска стабилизација на сликата
Препознавање на лице и тело
Феографско обележување на сликата
Мобилно и безжично поврзување
Сите модели
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); двопојасен (2.4GHz i 5GHz); HT80 со MIMO
Bluetooth 4.2 технологија
Wi-Fi + Cellular модели
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) LTE Gigabit класа (Pojasi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 66, 71)
Пренос на податоци
Wi-Fi повици
eSIM
Батерија
Сите модели
Вградена литијум-полимерска батерија од 32,4 Wh
До 10 часа сурфање на интернет преку Wi-Fi мрежа или гледање на видео снимки
Полнење преку кабелот за струја или USB портата на компјутер
Wi-Fi + Cellular модели
До 9 часа сурфање на интернет при користење на cellular мрежа
Што има во кутијата?
iPad
USB-C to Lightning кабел
20W USB-C адаптер
Гаранција
1 година Apple гаранција
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
128 GB Wi-Fi
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
128GB
Дисплеј
10,2"
Екран
Retina екран
LED Multi-Touch екран; големина 10,2 инчи (dijagoдијагоналноalno) со позадинско осветлување и IPS технологија
Резолуција 2160x1620 пиксели, густина на пикселите од 264 пиксели по инч (ppi)
500 нита осветленост
Олеофобен премаз, отпорен на отпечатоци од прсти
Поддршка за Apple Pencil прва генерација
Чип
A12 Bionic чип со 64-битна архитектура
Neural Engine
Камера
8 мегапиксели задна камера
ƒ/2.4 отвор на бленда
Леќа со пет елементи
Хибриден инфра-црвен филтер
Осветлување на позадината
Live Photos
Автоматски фокус
Панорама (со 43 мегапиксели)
HDR за фотографиите
Контрола на експозицијата
Burst начин на работа
Tap фокус
Тајмер
Автоматска стабилизација на сликата
Препознавање на лице и тело
Феографско обележување на сликата
Мобилно и безжично поврзување
Сите модели
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); двопојасен (2.4GHz i 5GHz); HT80 со MIMO
Bluetooth 4.2 технологија
Wi-Fi + Cellular модели
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) LTE Gigabit класа (Pojasi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 66, 71)
Пренос на податоци
Wi-Fi повици
eSIM
Батерија
Сите модели
Вградена литијум-полимерска батерија од 32,4 Wh
До 10 часа сурфање на интернет преку Wi-Fi мрежа или гледање на видео снимки
Полнење преку кабелот за струја или USB портата на компјутер
Wi-Fi + Cellular модели
До 9 часа сурфање на интернет при користење на cellular мрежа
Што има во кутијата?
iPad
USB-C to Lightning кабел
20W USB-C адаптер
Гаранција
1 година Apple гаранција
Производител
Apple
Боја
златна
Модел
32 GB Cellular
Капацитет
32 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
32GB
Дисплеј
10,2"
Екран
Retina екран
LED Multi-Touch екран; големина 10,2 инчи (dijagoдијагоналноalno) со позадинско осветлување и IPS технологија
Резолуција 2160x1620 пиксели, густина на пикселите од 264 пиксели по инч (ppi)
500 нита осветленост
Олеофобен премаз, отпорен на отпечатоци од прсти
Поддршка за Apple Pencil прва генерација
Чип
A12 Bionic чип со 64-битна архитектура
Neural Engine
Камера
8 мегапиксели задна камера
ƒ/2.4 отвор на бленда
Леќа со пет елементи
Хибриден инфра-црвен филтер
Осветлување на позадината
Live Photos
Автоматски фокус
Панорама (со 43 мегапиксели)
HDR за фотографиите
Контрола на експозицијата
Burst начин на работа
Tap фокус
Тајмер
Автоматска стабилизација на сликата
Препознавање на лице и тело
Феографско обележување на сликата
Мобилно и безжично поврзување
Сите модели
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); двопојасен (2.4GHz i 5GHz); HT80 со MIMO
Bluetooth 4.2 технологија
Wi-Fi + Cellular модели
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) LTE Gigabit класа (Pojasi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 66, 71)
Пренос на податоци
Wi-Fi повици
eSIM
Батерија
Сите модели
Вградена литијум-полимерска батерија од 32,4 Wh
До 10 часа сурфање на интернет преку Wi-Fi мрежа или гледање на видео снимки
Полнење преку кабелот за струја или USB портата на компјутер
Wi-Fi + Cellular модели
До 9 часа сурфање на интернет при користење на cellular мрежа
Што има во кутијата?
iPad
USB-C to Lightning кабел
20W USB-C адаптер
Гаранција
1 година Apple гаранција
Производител
Apple
Боја
Space Gray
Модел
32 GB Cellular
Големина
10,2"
Капацитет
32 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
32GB
Дисплеј
10,2"
Екран
10,2 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású Multi-Touch kijel­ző IPS-techno­lógiával
2160 x 1620 képpontos felbontás (264 ppi)
500 nites fényerő
Ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító bevonat
Kompatibilis az első generációs Apple Pencillel
Чип
A12 Bionic chip 64 bites architektúrával
Neural Engine
Камера
8 megapixeles kamera
ƒ/2,4-es fényrekesz
Öttagú objektív
Hibrid infravörösszűrő
Hátsó megvilágítású érzékelő
Live Photos
Automatikus élességállítás
Panorámaképek (akár 43 megapixeles felbontásban)
HDR fényképezéshez
Szabályozható expozíció
Sorozatfelvételek
Élességállítás koppintással
Időzítőfunkció
Automatikus kép­stabilizálás
Test- és arcészlelés
Fényképek geocímkézése
Батерија
Minden modell
Beépített, 32,4 wattórás lítium-polimer akkumulátor
Akár 10 óra üzemidő videólejátszás vagy zenehallgatás, illetve Wi‑Fi-kapcsolatú internet­böngészés esetén
Hálózati adapterrel vagy a számítógép USB-csatlakozásán keresztül tölthető fel
Wi‑Fi + Cellular modellek
Akár 9 órányi üzemidő mobilnetes internet­böngészés esetén
Што има во кутијата?
iPad
Lightning – USB‑C átalakítókábel
USB‑C hálózati adapter
Гаранција
1 év korlátozott Apple jótállás
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
32 GB Cellular
Капацитет
32 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
32GB
Дисплеј
10,2"
Екран
Retina екран
LED Multi-Touch екран; големина 10,2 инчи (dijagoдијагоналноalno) со позадинско осветлување и IPS технологија
Резолуција 2160x1620 пиксели, густина на пикселите од 264 пиксели по инч (ppi)
500 нита осветленост
Олеофобен премаз, отпорен на отпечатоци од прсти
Поддршка за Apple Pencil прва генерација
Чип
A12 Bionic чип со 64-битна архитектура
Neural Engine
Камера
8 мегапиксели задна камера
ƒ/2.4 отвор на бленда
Леќа со пет елементи
Хибриден инфра-црвен филтер
Осветлување на позадината
Live Photos
Автоматски фокус
Панорама (со 43 мегапиксели)
HDR за фотографиите
Контрола на експозицијата
Burst начин на работа
Tap фокус
Тајмер
Автоматска стабилизација на сликата
Препознавање на лице и тело
Феографско обележување на сликата
Мобилно и безжично поврзување
Сите модели
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); двопојасен (2.4GHz i 5GHz); HT80 со MIMO
Bluetooth 4.2 технологија
Wi-Fi + Cellular модели
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) LTE Gigabit класа (Pojasi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 66, 71)
Пренос на податоци
Wi-Fi повици
eSIM
Батерија
Сите модели
Вградена литијум-полимерска батерија од 32,4 Wh
До 10 часа сурфање на интернет преку Wi-Fi мрежа или гледање на видео снимки
Полнење преку кабелот за струја или USB портата на компјутер
Wi-Fi + Cellular модели
До 9 часа сурфање на интернет при користење на cellular мрежа
Што има во кутијата?
iPad
USB-C to Lightning кабел
20W USB-C адаптер
Гаранција
1 година Apple гаранција
Производител
Apple
Боја
златна
Модел
128 GB Cellular
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
10,2"
Екран
Retina екран
LED Multi-Touch екран; големина 10,2 инчи (dijagoдијагоналноalno) со позадинско осветлување и IPS технологија
Резолуција 2160x1620 пиксели, густина на пикселите од 264 пиксели по инч (ppi)
500 нита осветленост
Олеофобен премаз, отпорен на отпечатоци од прсти
Поддршка за Apple Pencil прва генерација
Чип
A12 Bionic чип со 64-битна архитектура
Neural Engine
Камера
8 мегапиксели задна камера
ƒ/2.4 отвор на бленда
Леќа со пет елементи
Хибриден инфра-црвен филтер
Осветлување на позадината
Live Photos
Автоматски фокус
Панорама (со 43 мегапиксели)
HDR за фотографиите
Контрола на експозицијата
Burst начин на работа
Tap фокус
Тајмер
Автоматска стабилизација на сликата
Препознавање на лице и тело
Феографско обележување на сликата
Мобилно и безжично поврзување
Сите модели
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); двопојасен (2.4GHz i 5GHz); HT80 со MIMO
Bluetooth 4.2 технологија
Wi-Fi + Cellular модели
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) LTE Gigabit класа (Pojasi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 66, 71)
Пренос на податоци
Wi-Fi повици
eSIM
Батерија
Сите модели
Вградена литијум-полимерска батерија од 32,4 Wh
До 10 часа сурфање на интернет преку Wi-Fi мрежа или гледање на видео снимки
Полнење преку кабелот за струја или USB портата на компјутер
Wi-Fi + Cellular модели
До 9 часа сурфање на интернет при користење на cellular мрежа
Што има во кутијата?
iPad
USB-C to Lightning кабел
20W USB-C адаптер
Гаранција
1 година Apple гаранција
Производител
Apple
Боја
Space Gray
Модел
128 GB Cellular
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
10,2"
Екран
Retina екран
LED Multi-Touch екран; големина 10,2 инчи (dijagoдијагоналноalno) со позадинско осветлување и IPS технологија
Резолуција 2160x1620 пиксели, густина на пикселите од 264 пиксели по инч (ppi)
500 нита осветленост
Олеофобен премаз, отпорен на отпечатоци од прсти
Поддршка за Apple Pencil прва генерација
Чип
A12 Bionic чип со 64-битна архитектура
Neural Engine
Камера
8 мегапиксели задна камера
ƒ/2.4 отвор на бленда
Леќа со пет елементи
Хибриден инфра-црвен филтер
Осветлување на позадината
Live Photos
Автоматски фокус
Панорама (со 43 мегапиксели)
HDR за фотографиите
Контрола на експозицијата
Burst начин на работа
Tap фокус
Тајмер
Автоматска стабилизација на сликата
Препознавање на лице и тело
Феографско обележување на сликата
Мобилно и безжично поврзување
Сите модели
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); двопојасен (2.4GHz i 5GHz); HT80 со MIMO
Bluetooth 4.2 технологија
Wi-Fi + Cellular модели
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) LTE Gigabit класа (Pojasi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 66, 71)
Пренос на податоци
Wi-Fi повици
eSIM
Батерија
Сите модели
Вградена литијум-полимерска батерија од 32,4 Wh
До 10 часа сурфање на интернет преку Wi-Fi мрежа или гледање на видео снимки
Полнење преку кабелот за струја или USB портата на компјутер
Wi-Fi + Cellular модели
До 9 часа сурфање на интернет при користење на cellular мрежа
Што има во кутијата?
iPad
USB-C to Lightning кабел
20W USB-C адаптер
Гаранција
1 година Apple гаранција
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
128 GB Cellular
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
10,2"
Екран
Retina екран
LED Multi-Touch екран; големина 10,2 инчи (dijagoдијагоналноalno) со позадинско осветлување и IPS технологија
Резолуција 2160x1620 пиксели, густина на пикселите од 264 пиксели по инч (ppi)
500 нита осветленост
Олеофобен премаз, отпорен на отпечатоци од прсти
Поддршка за Apple Pencil прва генерација
Чип
A12 Bionic чип со 64-битна архитектура
Neural Engine
Камера
8 мегапиксели задна камера
ƒ/2.4 отвор на бленда
Леќа со пет елементи
Хибриден инфра-црвен филтер
Осветлување на позадината
Live Photos
Автоматски фокус
Панорама (со 43 мегапиксели)
HDR за фотографиите
Контрола на експозицијата
Burst начин на работа
Tap фокус
Тајмер
Автоматска стабилизација на сликата
Препознавање на лице и тело
Феографско обележување на сликата
Мобилно и безжично поврзување
Сите модели
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); двопојасен (2.4GHz i 5GHz); HT80 со MIMO
Bluetooth 4.2 технологија
Wi-Fi + Cellular модели
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz) LTE Gigabit класа (Pojasi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 34, 38, 39, 40, 41, 66, 71)
Пренос на податоци
Wi-Fi повици
eSIM
Батерија
Сите модели
Вградена литијум-полимерска батерија од 32,4 Wh
До 10 часа сурфање на интернет преку Wi-Fi мрежа или гледање на видео снимки
Полнење преку кабелот за струја или USB портата на компјутер
Wi-Fi + Cellular модели
До 9 часа сурфање на интернет при користење на cellular мрежа
Што има во кутијата?
iPad
USB-C to Lightning кабел
20W USB-C адаптер
Гаранција
1 година Apple гаранција

Product declaration