iPad Air

SKU
noviot-ipad-air-2020-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Големина
No
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Space Gray
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
64GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
64GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Розево златна
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
64GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Sky Blue
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
64GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Green
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
64GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Space Gray
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Розево златна
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Sky Blue
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Green
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Space Gray
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Розево златна
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Sky Blue
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Green
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Space Gray
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Розево златна
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Sky Blue
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
10,9"
Производител
Apple
Боја
Green
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
10,9"

Product declaration