iPad mini

SKU
conf-ipad-mini-6-mk-rs
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Производител
Apple
Боја
Space Gray
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
64GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Purple
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
64GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Pink
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
64GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Starlight
Модел
64 GB Wi-Fi
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
64GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Space Gray
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Purple
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Pink
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Starlight
Модел
256GB Wi-Fi
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Space Gray
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Purple
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Pink
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Starlight
Модел
64 GB Cellular
Капацитет
64 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
64GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Space Gray
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Purple
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Pink
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически
Производител
Apple
Боја
Starlight
Модел
256GB Cellular
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Гаранција
2 години за физически лица, 1 година за юридически

Product declaration