iPad Pro

SKU
noviot-ipad-pro
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Додади на твојот нов iPad Pro и:

Apple 20W USB-C Power Adapter
Apple 20W USB-C Power Adapter
1.990 МКД

Достапен производ

Apple Pencil (2nd Generation)
Apple Pencil (2nd Generation)
9.890 МКД

Достапен производ

Apple AirTag (1 во пакување)
Apple AirTag (1 во пакување)
2.690 МКД

Достапен производ

AirPods with Wireless Charging Case
AirPods with Wireless Charging Case
Special Price 13.990 МКД
Regular Price 14.990 МКД

Достапен производ

Apple AirTag (4 во пакување)
Apple AirTag (4 во пакување)
8.990 МКД

Достапен производ

AirPods with Charging Case
AirPods with Charging Case
Special Price 10.990 МКД
Regular Price 11.990 МКД

Достапен производ

Apple Magic Mouse 2 (2015)
Apple Magic Mouse 2 (2015)
5.490 МКД

Достапен производ

Apple 12W USB Power Adapter
Apple 12W USB Power Adapter
1.990 МКД

Достапен производ

AirPods Max - Pink
AirPods Max - Pink
44.990 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
Apple USB-C to 3.5 mm Headphone Jack Adapter
1.090 МКД

Достапен производ

NextOne - Tempered Glass за iPad 12.9"
NextOne - Tempered Glass за iPad 12.9"
2.390 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to SD Card Reader
Apple USB-C to SD Card Reader
3.990 МКД

Достапен производ

Apple USB-C to USB Adapter
Apple USB-C to USB Adapter
2.490 МКД

Достапен производ

Satechi Aluminium R1 држач - сребрен
Satechi Aluminium R1 држач - сребрен
2.990 МКД

Достапен производ

Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter
Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter
6.990 МКД

Достапен производ

Apple World Travel Adapter Kit (2015)
Apple World Travel Adapter Kit (2015)
2.900 МКД

Достапен производ

Apple USB-C VGA Multiport Adapter
Apple USB-C VGA Multiport Adapter
6.790 МКД

Достапен производ

Apple Magic Trackpad 2 (2015)
Apple Magic Trackpad 2 (2015)
8.490 МКД

Достапен производ

Apple Magic Trackpad 2 - Space Grey
Apple Magic Trackpad 2 - Space Grey
9.590 МКД

Достапен производ

Apple Pencil Tips - 4 во пакување
Apple Pencil Tips - 4 во пакување
2.390 МКД

Достапен производ

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) Cable (0.8m)
Apple Thunderbolt 3 (USB-C) Cable (0.8m)
3.990 МКД

Достапен производ

AirPods Max - Space Gray
AirPods Max - Space Gray
44.990 МКД

Достапен производ

Детали

Твојот нов компјутер,
всушност не е компјутер.

Побрз е од повеќето лаптопи. Има профи камери и LiDAR скенер. А сега работи и со Trackpad. Новиот Magic Keyboard се продава посебно.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
128 GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
128 GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
256GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
256GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
512GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
512GB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
1TB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
1TB Wi-Fi
Големина
11"
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
128 GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
128 GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
256GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
256GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
512GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
512GB Cellular
Големина
11"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
1TB Cellular
Големина
11"
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
1TB Cellular
Големина
11"
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
128 GB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
128 GB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
256GB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
256GB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
512GB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
512GB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
1TB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
1TB Wi-Fi
Големина
12,9"
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wi-Fi
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
128 GB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
128 GB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
128 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
128GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
256GB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
256GB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
256 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
256GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
512GB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
512GB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
512 GB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
512GB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
Вселенски сива
Модел
1TB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
1TB Cellular
Големина
12,9"
Капацитет
1 TB
Connectivity
Wifi + Cellular
Капацитет
1TB
Дисплеј
11"

Product declaration