iPad

SKU
conf-ipad-2019-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Поголем 10,2"
Retina екран

Сега со поддршка за
Smart Keyboard

Retina екран од 10,2 инчи

Поголем екран, повеќе мулти-таскинг.

Smart Keyboard

Од една страна тастатура.
Од друга страна целосна заштита.*

Apple Pencil

Белешки, цртежи и брилијантни идеи.
Прецизен до пиксел.*

A10 Fusion чип

Моќни перформанси. Молњевит одговор.

Вградени камери

Зборувај на FaceTime. Снимај во HD. Играј во AR.

Преносливост

Твоите идеи патуваат со тебе.

Touch ID

Отклучи, пријави се и плаќај со еден допир.

Избери го најдобриот iPad за себе

Избери

* Дополнителната опрема се купува одделно.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
End of life
No
Дисплеј
11"
Производител
Apple
Weight
0.9270
Капацитети
32 GB
Дисплеј
11"
Капацитет
32 GB
Боја
Goldie (Gold for -ap)
Connectivity
Wifi
Производител
Apple
Weight
0.9270
Капацитети
32 GB
Дисплеј
11"
Капацитет
32 GB
Боја
Вселенски сива
Connectivity
Wifi
Производител
Apple
Weight
0.9270
Капацитети
32 GB
Дисплеј
11"
Капацитет
32 GB
Боја
сребрена
Connectivity
Wifi
Производител
Apple
Weight
0.9270
Капацитети
128 GB
Дисплеј
11"
Капацитет
128 GB
Боја
Goldie (Gold for -ap)
Connectivity
Wifi
Производител
Apple
Weight
0.9270
Капацитети
128 GB
Дисплеј
11"
Капацитет
128 GB
Боја
Вселенски сива
Connectivity
Wifi
Производител
Apple
Weight
0.9270
Капацитети
128 GB
Дисплеј
11"
Капацитет
128 GB
Боја
сребрена
Connectivity
Wifi
Производител
Apple
Weight
0.9270
Капацитети
32 GB
Дисплеј
11"
Капацитет
32 GB
Боја
Goldie (Gold for -ap)
Connectivity
Wifi + Cellular
Производител
Apple
Weight
0.9270
Капацитети
32 GB
Дисплеј
11"
Капацитет
32 GB
Боја
Вселенски сива
Connectivity
Wifi + Cellular
Производител
Apple
Weight
0.9270
Капацитети
32 GB
Дисплеј
11"
Audio Calling
FaceTime audio iPad to any FaceTime-enabled device over Wi-Fi or cellular
Батерија
Up to 9 hours of surfing the web using cellular data network
Капацитет
32 GB
Боја
сребрена
Connectivity
Wifi + Cellular
Производител
Apple
Weight
0.9270
Капацитети
128 GB
Дисплеј
11"
Капацитет
128 GB
Боја
Goldie (Gold for -ap)
Connectivity
Wifi + Cellular
Производител
Apple
Weight
0.9270
Капацитети
128 GB
Дисплеј
11"
Капацитет
128 GB
Боја
Вселенски сива
Connectivity
Wifi + Cellular
Производител
Apple
Weight
0.9270
Капацитети
128 GB
Дисплеј
11"
Капацитет
128 GB
Боја
сребрена
Connectivity
Wifi + Cellular