iPhone 11 Pro

SKU
conf-iphone-11-pro-mk
*Промотивните цени важат само за одредени модели и бои.
*Количините се ограничени.
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.
Заштити го твојот iPhone со iSTYLE Comfort пакетот.
More details >

Препорачани производи:

Apple iPhone 11 Pro Leather Case
Apple iPhone 11 Pro Leather Case
4.690 МКД

Достапен производ

Apple iPhone 11 Pro Silicone Case
Apple iPhone 11 Pro Silicone Case
3.690 МКД

Достапен производ

Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Case
Apple iPhone 11 Pro Max Silicone Case
3.690 МКД

Достапен производ

Apple iPhone 11 Pro Leather Folio
Apple iPhone 11 Pro Leather Folio
12.690 МКД

Достапен производ

Apple iPhone 11 Pro Max Leather Folio
Apple iPhone 11 Pro Max Leather Folio
12.690 МКД

Достапен производ

Apple iPhone 11 Pro Max Leather Case
Apple iPhone 11 Pro Max Leather Case
4.690 МКД

Достапен производ

Детали

Профи камери. Профи екран. Профи перформанси.

Дизајн

Опседнати со детали.

Четири нови куќишта од текстурирано мат стакло. 5,8 инчен или 6,5 инчен Super Retina XD Rекран.¹ И најиздржливото стакло за паметни телефони.

Систем со три камери

Три камери кои гледаат како една.

Ултра широко аголна (13mm). Видно поле од 120°. Четири пати поширок кадар.

Широко аголна (26mm). Оптичка стабилизиција. 100% Focus Pixels.

Телефото (52mm). Отвор на бленда ƒ/2,0. 2 x оптички зум.

4K видео записи

Видео квалитет досега невиден кај паметен телефон.

Снимај 4K видео записи со проширен динамичен распон при 60 fps. Снимај четири пати пошироки кадрови и уредувај ги со новите алатки како што се ротација, сечење и филтри.

Ноќен режим

Со технологијата против мракот.

Pre

Posle

Од пригушеното светло во ресторанот до заоѓањето на сонцето на плажа, новиот ноќен режим овозможува природни фотографии при слабо светло— и тоа автоматски.

Батерија + чип

Многу повеќе моќ. Многу повеќе батерија.2

iPhone 11 Pro Max ти носи до пет, а iPhone 11 Pro до четири часа повеќе батерија.³ Брзото полнење го овозможува адаптерот од 18W. Заедно со A13 Bionic со Neural Engine— најбрзиот чип запаметни телефони.

Заштита на приватноста

Вградена приватност.

Face ID е најбезбедниот систем за идентификација на лица кај паметните телефони. Не ја чува ниту пак споделува твојата фотографија. Затоа што кај iPhone твојата приватност е секогаш на прво место.

  1. Екранот има заоблени агли кои убаво го пратат, заобленото куќиште, а дел се од стандардниот правоаголник. Кога се мери како стандарден павоаголник,екранот има дијагонала од 5,85 инчи (iPhone 11 Pro), а 6, 46 инчи (iPhone 11 Pro Max) или 6,06 инчи (iPhone 11). Во живо изгледа помало.

  2. Векот на батеријата се разликува во однос на начинот на употреба и конфигурација. Дополнителни информации на www.apple.com/batteries.

  3. Во споредба со претходната генарација.

Некои карактеристики може не се достапни во сите земји и региони.

Дел од приходите при секое купување на (PRODUCT) RED производ оди во глобалниот фонд за борба против сидата во Африка.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
End of life
No
Производител
Apple
EAN code
190199388512
Боја
Вселенски сива
Производител
Apple
EAN code
190199388857
Боја
сребрена
Производител
Apple
EAN code
190199389199
Боја
златна
Производител
Apple
EAN code
190199389533
Боја
iPhone 11 Pro Midnight Green
Производител
Apple
EAN code
190199389878
Боја
Вселенски сива
Производител
Apple
EAN code
190199390218
Боја
сребрена
Производител
Apple
EAN code
190199390553
Боја
златна
Производител
Apple
EAN code
190199390898
Боја
iPhone 11 Pro Midnight Green
Производител
Apple
EAN code
190199391239
Боја
Вселенски сива
Производител
Apple
EAN code
190199391574
Боја
сребрена
Производител
Apple
EAN code
190199391918
Боја
златна
Производител
Apple
EAN code
190199392250
Боја
iPhone 11 Pro Midnight Green
Производител
Apple
EAN code
190199380981
Боја
Вселенски сива
Производител
Apple
EAN code
190199381353
Боја
сребрена
Производител
Apple
EAN code
190199381728
Боја
златна
Производител
Apple
EAN code
190199382091
Боја
iPhone 11 Pro Midnight Green
Производител
Apple
EAN code
190199382466
Боја
Вселенски сива
Производител
Apple
EAN code
190199382831
Боја
сребрена
Производител
Apple
EAN code
190199383203
Боја
златна
Производител
Apple
EAN code
190199383579
Боја
iPhone 11 Pro Midnight Green
Производител
Apple
EAN code
190199383944
Боја
Вселенски сива
Производител
Apple
EAN code
190199384316
Боја
сребрена
Производител
Apple
EAN code
190199384682
Боја
златна
Производител
Apple
EAN code
190199385054
Боја
iPhone 11 Pro Midnight Green