iPhone 13 Pro

SKU
noviot-iphone-13-pro
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.
Заштити го твојот iPhone со iSTYLE Comfort пакетот.
More details >

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Apple
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
златна
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
Graphite
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
Sierra Blue
Модел
128 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
златна
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
Graphite
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
Sierra Blue
Модел
256 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
златна
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
Graphite
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
Sierra Blue
Модел
512 GB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
сребрена
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
златна
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
Graphite
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro
Производител
Apple
Боја
Sierra Blue
Модел
1TB
Големина
iPhone 13 Pro

Product declaration