Osmo Coding (iPad додаток-играчка за деца):

Osmo Coding (iPad додаток-играчка за деца)

SKU
TP-OSAP-PR-01
Кодирањето е новата и модерна супер сила. Кодирањето ги подобрува логичките вештини и решавањето на проблеми, а им помага на децата да успеат во дигиталниот свет. Osmo Coding е најлесниот начин да го запознаете вашето дете со кодирањето.
* Вклучени игри во овој пакет: Coding, Newton и Masterpiece.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Кодирањето е модерна супер сила

Кодирањето ги подобрува логичките вештини и решавањето на проблеми, и им помага на децата да успеат во дигиталниот свет. Osmo Coding е најлесниот начин да го запознаете вашето дете со кодирање.

Откријте го светот на Awbie низ кодирање
Ти ја контролираш Awbie, интересен карактер кој обожава вкусни јагоди. Со секоја точна команда, ти ја водиш Awbie низ голема авантура!

Децата учат најдобро низ игра. Комбинирајќи блокови со интерактивна игра ја зголемува детската имагинација, инспирира соништа и гради самодовердба.

Многу е позабавно да учиш само со своите раце
Децата учат најдобро низ игра. Комбинирајќи блокови со интерактивна игра ја зголемува детската имагинација, инспирира соништа и гради самодовердба.

Вградена колаборација
Со Osmo Coding, повеќе деца можат да играат истовремено на истиот iPad. Има доволно простор на таблата за две или повеќе деца да спојуваат секвенци и играат заедно.

Од повеќе истражувања до вашето дете
Креирано од тим од TIDAL Lab на Northwestern University, Osmo Coding е инспирирано од повеќе од 50 години истражувања во изучување на компјутерско програмирање. Играта е соодветна за дека измеѓу 5 и 12 години и ги задржува децата сконцентрирани голем број на часови.

Производител
Osmo
Weight
No
EAN code
858528005119
End of life
No
Боја
No
Бои
No
Капацитет
No
Connectivity
No
Compatibility OS
No
Compatibility iOS
No
tvOS compatibility
No
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
iPod Compatibility
No
Apple TV compatibility
No
Mac компатибилност
No
Android Compatibility
No
Compatibility
No
Wireless connection
No
Wired Connection
No
Сензори
No
Audio
No
Видео формати
No
Екран
No
Metrics Tracked
No
Отпорност на вода
No
Conditions of Use
No
Care
No
Power
No
Батерија
No
System requirements
No
Environmental Requirements
No
Апликации
No
Lumen Output
No
Hue bulb
No
Hue Light Output
No
Hue bridge
No
Меморија
No
Syncing
No
Димензија и тежина
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No