Osmo Numbers (Osmo додаток-играчка за деца):

Osmo Numbers (Osmo додаток-играчка за деца)

SKU
TP-OSAP-NU-01
Децата ги организираат своите физички плочки, вклучувајќи точки и цифри, за да направат броеви и целосни нивоа. Додадете со вметнување на плочки, одземете со одземање на плочки и множете со поврзување на плочките заедно. Експериментирањето станува брзо и интуитивно со Osmo Numbers.
* Вклучува 40 плочки со точки и бројки. Базата и рефлекторот не се вклучени.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Hands-on Play with Numbers
Децата ги организираат своите физички плочки, вклучувајќи точки и цифри, за да направат броеви и целосни нивоа. Додадете со вметнување на плочки, одземете со одземање на плочки и множете со поврзување на плочките заедно. Експериментирањето станува брзо и интуитивно.

Develop confidence with numbers
Децата си играат со математика без притисок на време или пак страв дека ќе добијат погрешен одговор. Одговорот во реално време на Оsmo им нуди на децата можност да научат низ екпериментирање во околина ослободени од стрес.

Designed for all ages.
Броење, собирање, множење и делење предизвик за секого. Како што децата стануваат посигурни во една област можат да се префрлат на друга област, овозможувајќи учење во мирна околина.

Dive into an Ocean of Fun
Оваа игра се карактеризира со прекрасен подводен свет. Откријте и соберете повеќе од 90 прекрасни риби од различни видови, од Rainbowfish до Frankenfish!

Производител
Osmo
EAN code
858528005058
End of life
No
Боја
No
Капацитет
No
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini