Parrot POT - Slate Black

SKU
PF901020
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Stock information

Бесплатна достава на сите нарачки со вредност над 2.990 МКД.

Детали

Parrot Pot е паметна саксија која помага вашите растенија побрзо да процветаат. Системот на самонаводнување со вградените четири сензори го следат развојот и потребите на вашето растение. Со оваа саксија градинарството е многу полесно.
Точна количина во точно време.
Perfect Drop системот го наводнува вашето растение кога му е потребно. Parrot Pot автоматски се адаптира на природниот животен циклус на растението и го прилагодува количеството на вода потребна за растението. Уживајте во бујни и здрави растенија!
Зачувајте ги вашите растенија здрави додека патувате.
Parrot Pot има функција за само наводнување која заедно со Plant Sitter модот овозможуваат грижа за вашето растение дури до еден месец. Зачувајте ги вашите растенија здрави додека патувате и кога ќе се вратите најдете ги дома вашите растенија здрави и бујни.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Parrot
EAN code
3520410038563
End of life
No
Боја
црна
Капацитет
No
HomeKit compatibility
No
Connectivity
No