Nokia Body Cardio Full Body Composition WiFi Scale

SKU
personalna-vaga-nokia-cardio
Првата и единствената Wi-Fi вага во светот која обезбедува медицинско прифатена проценка на здравјето на кардиоваскуларните и крвните садови поради најновите мерења на брзината на ширење на пулсниот бран. Оваа ултра-тенка вага, исто така, го чита составот на телото (тежина, процент на телесни масти и вода, и мускулна маса и коскена маса) и се синхронизира со вашиот паметен телефон за да ги прикаже резултатите и да ви помогне да ги достигнете вашите цели.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Првата и единствената Wi-Fi вага во светот која обезбедува медицинско прифатена проценка на здравјето на кардиоваскуларните и крвните садови поради најновите мерења на брзината на ширење на пулсниот бран. Оваа ултра-тенка вага, исто така, го чита составот на телото (тежина, процент на телесни масти и вода, и мускулна маса и коскена маса) и се синхронизира со вашиот паметен телефон за да ги прикаже резултатите и да ви помогне да ги достигнете вашите цели.

Производител
Nokia
End of life
No
Боја
No
Бои
Black, White
Капацитет
No
Connectivity
Bluetooth, Wi-Fi
Compatibility iOS
iOS 7 and higher
Android Compatibility
4.3 and higher
Wireless connection

N/A

Wired Connection

N/A

Коментар

N/A

Производител
Withings
EAN code
3700546702358
Боја
бела
Connectivity
Bluetooth
Compatibility iOS
iOS 8 and higher
Android Compatibility
4.3 and higher
Производител
Withings
EAN code
3700546702341
Боја
црна
Connectivity
Bluetooth
Compatibility iOS
iOS 8 and higher
Android Compatibility
4.3 and higher