PHILO Spool Lightning Cable White:

PHILO Spool Lightning Cable White

SKU
PH004WH
PHILO Spool Lightning Cable - White
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

PHILO Spool Lightning Cable - White
Производител
other
Weight
No
EAN code
8055002390217
End of life
No
Length
1 meter
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
No
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Mac компатибилност
No
Compatibility
No
Додатни информации
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No