MacBook Pro

Прикажаната цена е со веќе вклучен Mastercard попуст и вредноста од солидно зачуван Samsung Galaxy Tab 3 10.1 3G P5200 преку програмата СТАРО ЗА НОВО.
Цената може да биде дополнително намалена за понов или друг модел.

Премини на iPad
Сега замени го твојот стар таблет со нов iPad по фантастична цена.
iPad веќе од
13.940 МКД или помалку*

Заштеди 7.050 МКД

Пример СТАРО ЗА НОВО пресметка.
Производ:
iPad (6 ген.) 32GB Wi-Fi
Редовна цена:
20.990 МКД
Производ за откуп:
Samsung Galaxy Tab 3 10.1 3G P5200
Откупна вредност:
2.050 МКД*
Mastercard попуст
5.000 МКД*
Конечна цена:
13.940 МКД
Заштеда
7.050 МКД
Информативен калкулатор
СТАРО ЗА НОВО
Замени го твојот стар таблет или iPad и додатно заштеди!
Едноставно. Брзо. Згодно.

Сега твојот нов iPad по фантастична цена!

Твојот стар таблет претвори го во попуст!

Плати со Mastercard® и додатно заштеди 5.000 МКД.

Бараш нешто друго? Провери тука

iPad
Зошто iPad?
Подобри перформанси;
Исклучително добар мултитаскинг;
Многу разноврсни апликации;
Две фантастични камери;
Одличен изглед во три бои;
Поддршка за Apple Pencil;
Поддршка за тастатура.
Избери го твојот iPad модел

Прикажаната цена е со веќе вклучен Mastercard попуст и вредноста од солидно зачуван Samsung Galaxy Tab 3 10.1 3G P5200 преку програмата СТАРО ЗА НОВО.
Цената може да биде дополнително намалена за понов или друг модел.