MacBook Pro

Прикажаната цена е со веќе вклучен Mastercard попуст и вредноста од солидно зачуван Apple MacBook Air 13" (Mid 2012г.). преку програмата СТАРО ЗА НОВО.
Цената може да биде дополнително намалена за понов модел на Apple MacBook Air.
Количините се ограничени!

Премини на најновиот MacBook Air
Сега замени го твојот стар лаптоп од било кој производител за најновиот MacBook Air по неверојатна цена.
MacBook Air веќе од
56.990 МКД или помалку*

Заштеди 21.000 МКД или повеќе*

Пример: СТАРО ЗА НОВО пресметка за замена на твојот MacBook Air.
Производ:
MacBook Pro TB 13" 256GB
Редовна цена:
125.990 МКД
Производ за откуп:
Apple MacBook Air 13" (Mid 2012г.)
Откупна вредност:
11.900 МКД*
Mastercard попуст
5.000 МКД*
Конечна цена:
109.090 МКД
Заштеда
16.900 МКД
Информативен калкулатор
СТАРО ЗА НОВО
Замени го твојот стар MacBook Air и додатно заштеди!
Едноставно. Брзо. Згодно.

Сега MacBook Pro со Touch Bar по фантастична цена!

Твојот MacBook Air претвори го во попуст!

Плати со Mastercard® и додатно заштеди 5.000 МКД.

Провери ги останатите промотивни модели тука

MacBook Pro
Зошто Touch Bar?
MacBook Pro со Touch Bar е тенок и лесен компјутер. Доаѓа со моќни перформанси, помоќни од било кога и зашематувачки бои кои произлегуваат од најколоритниот Retina дисплеј и многу повеќе.

Дознај повеќе
Избери го твојот нов MacBook Pro со Touch Bar, замени и додатно заштеди!

Прикажаните цени се со веќе вклучен Mastercard попуст и вредноста од солидно зачуван Apple MacBook Air 13" (Mid 2012г.). преку програмата СТАРО ЗА НОВО.
Цените може да бидат дополнително намалени при замена на понов модел на Apple MacBook Air.
Количините се ограничени!