PURO FULL EDGE TEMPERED GLASS iPhone 7:BLACK:

PURO FULL EDGE TEMPERED GLASS iPhone 7:BLACK

SKU
SDGFSIPHONE755BLK

*Во цената не влегува услугата за лепење на стакло/фолија во продавница.
*Услугата за лепење на заштитно стакло/фолија во продавница се наплаќа дополнително 100 МКД.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Puro Full Edge Tempered Glass за iPhone 7 Plus - Black
Производител
Puro
EAN code
8033830175312
End of life
No
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus