Satechi Aluminium Type-C Pro Hub Adapter

SKU
conf-satechi-aluminum-type-c-pro-hub-adapter
Боја
Space Gray %
Silver %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

Satechi Aluminum Pro Hub е најновиот додаток на нашата USB тип-C колекција и совршен придружник за вашиот 2016/2017/2018 MacBook Pro. Елегантен и компактен, адаптерот Pro Hub содржи USB-C PD порта, USB-C порта, 2 USB 3.0 порти, 4k HDMI и читач на SD / Micro-картички. Едноставно, приклучете го за да ги проширите можностите на вашиот MacBook. Дизајниран за 2016/2017/2018 MacBook Pro - компатибилен со моделите од 13 "и 15".ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Satechi
Боја
No
Модел
No
Големина
No
Length
No
MagSafe compatibility
No
Компатибилност - адаптер
Thunderbolt, USB-C
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Производител
Satechi
Weight
0.0700
EAN code
879961006891
Боја
Space Gray
Компатибилност - адаптер
HDMI, USB 3, USB-C
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older)
Производител
Satechi
Weight
0.0700
EAN code
879961006884
Боја
Silver
Компатибилност - адаптер
HDMI, USB 3, USB-C
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019)

Product declaration