Satechi Slim Aluminum Keypad

SKU
conf-satechi-slim-aluminium-keypad-mk
Боја
Space Gray %
Silver %
Gold %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

Алуминиумската тенка безжична нумеричка тастатура е совршен додаток на работниот простор. Со целосна нумеричка тастатура, Aluminum Slim Wireless Keypad е одлично безжично решение за проширување на постојната тастатура. Со тенок профил и софистициран финиш, оваа тастатура нуди стил и функционалност.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

End of life
No
Производител
Satechi
Weight
0.1900
EAN code
879961006396
Боја
Space Gray
Connectivity
Bluetooth
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini (2018), Mac Pro (late 2013), MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older), MacBook Pro 17"
Производител
Satechi
Weight
0.1900
EAN code
879961006372
Боја
Silver
Connectivity
Bluetooth
Mac компатибилност
iMac, iMac 27" (2017), Mac mini (2018), Mac Pro (late 2013), MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11" (2015), MacBook Air 13", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 13" Retina (2013-2015), MacBook Pro 13" (2012 or older), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" (mid 2012 or older), MacBook Pro 17"
Производител
Satechi
Weight
0.1900
EAN code
879961006389
Боја
Gold
Connectivity
Bluetooth

Product declaration