Satechi Type C - Type A USB 3.0 Adapter

SKU
conf-satechi-type-c-type-a-usb-3-0-adapter-mk
Боја
Space Gray %
Silver %
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >

Достапност

Детали

Type-C USB е тука - но тоа не значи дека не можете да ги користите старите USB периферни уреди! Благодарение на USB адаптерот Satechi Type-C, лесно можете да го претворите USB-приклучокот Type-C на стандардна USB 3.0 порта.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Satechi
Боја
No
Модел
No
Големина
No
Length
No
Компатибилност - адаптер
USB 3
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019)
Производител
Satechi
Weight
0.0200
EAN code
879961005436
Боја
Space Gray
Connectivity
USB-C
Компатибилност - адаптер
USB-C
iPhone компатибилност
iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15
Mac компатибилност
iMac 24", iMac 27" (2017), Mac mini (2018), Mac mini M1, MacBook Air M1, MacBook Air 13" Retina (2020), MacBook Air 13" Retina (2018), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2020), MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 13" non Touch Bar (2016-2017), MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 14" - 2021, MacBook Pro 16" - 2021, MacBook Pro 13" M2, MacBook Air 13" M2, MacBook Pro 14" - 2023, MacBook Pro 16" - 2023, MacBook Air 15,3" M2
Compatibility
MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook
Производител
Satechi
Weight
0.0200
EAN code
879961005412
Боја
Silver
Компатибилност - адаптер
USB 3, USB-C
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" with Touch Bar (2016-2019) , MacBook Pro 15" with Touch Bar (2016-2019)
Compatibility
MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook

Product declaration