SATECHI Type-C USB HUB

SKU
conf-satechi-type-c-usb-hub-mk
Type-C USB е тука – но тоа не значи дека повеќе нема да можете Вашите конвенционални USB уреди! Благодарејќи на Satechi Type-C USB Hub, лесно ќе можете да ја конвертирате Type-C USB портата во три USB 3.0 порти, SD слот, и Micro SD слот.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Type-C USB е тука – но тоа не значи дека повеќе нема да можете Вашите конвенционални USB уреди! Благодарејќи на Satechi Type-C USB Hub, лесно ќе можете да ја конвертирате Type-C USB портата во три USB 3.0 порти, SD слот, и Micro SD слот.

Производител
Satechi
End of life
No
Length
No
Боја
No
Mac компатибилност
MacBook 12"
EAN code
879961005405
Боја
Вселенски сива
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
EAN code
879961005382
Боја
сребрена
EAN code
879961005399
Боја
златна
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar