SATECHI USB-C Car Charger

SKU
conf-satechi-usb-c-car-charger-mk
 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.

Детали

Овој USB-C адаптер за во кола е вашето решение за полнење на вашиот уред додека сте на пат. Повеќе не треба да се грижите батеријата на вашиот телефон, компјутер, таблет. Едноставно ставете го полначот во вашиот автомобил, приклучете го вашиот USB кабел за полнење во USB портата и безбедно наполнете го уредот.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Satechi
End of life
No
Боја
No
Компатибилност - адаптер
USB 3, USB-C
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad (5. gen - 2017)
iPod Compatibility
iPod nano 7th Generation, iPod nano 6th Generation, iPod touch (6th gen.), iPod nano 5th Generation, iPod touch (5th gen.), iPod nano 4th Generation
Mac компатибилност
MacBook 12"
Производител
Satechi
Боја
Вселенски сива
Компатибилност - адаптер
USB, USB-C
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad (5. gen - 2017)
iPod Compatibility
iPod nano 7th Generation, iPod nano 6th Generation, iPod touch (6th gen.), iPod nano 5th Generation, iPod touch (5th gen.), iPod nano 4th Generation, iPod touch 4th Generation
Производител
Satechi
Боја
сребрена
Компатибилност - адаптер
USB, USB-C
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad (5. gen - 2017)
iPod Compatibility
iPod shuffle, iPod nano 7th Generation, iPod nano 6th Generation, iPod touch (6th gen.), iPod nano 5th Generation, iPod touch (5th gen.), iPod nano 4th Generation, iPod touch 4th Generation