Sdesign iPhone 7 Case

SKU
conf-sdesign-original-iphone-7-case-mk

Лесна и тенка силиконска футрола дизајнирана за iPhone 7/8. Има микрофиберна облога која ефикасно го штити телефонот од гребнатини. Копчињата за јачина на звукот се опфатени и дополнително заштитени.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Лесна и тенка силиконска футрола дизајнирана за iPhone 7/8. Има микрофиберна облога која ефикасно го штити телефонот од гребнатини. Копчињата за јачина на звукот се опфатени и дополнително заштитени.

Производител
Sdesign
End of life
No
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Sdesign
Боја
Кремасто бела
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Sdesign
Боја
океанско плава
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Sdesign
Боја
светло сина
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7