Smart Cover for 10.5‑inch iPad Air

SKU
smart-cover-for-10.5‑inch-ipad-air

Smart Cover за iPad Air е изграден од едно парче полиуретан за да го заштити предниот дел на вашиот уред. Автоматски го "буди" iPad-от кога е отворен и го "заспива" кога е затворен. Можете лесно да го преклопите Smart Cover во различни позиции за да креирате ставка за читање, гледање, пишување или за FaceTime повици. И лесно се отстранува, така што можете да го извадите и пак да го наместите кога и да посакате.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Smart Cover за iPad Air е изграден од едно парче полиуретан за да го заштити предниот дел на вашиот уред. Автоматски го "буди" iPad-от кога е отворен и го "заспива" кога е затворен. Можете лесно да го преклопите Smart Cover во различни позиции за да креирате ставка за читање, гледање, пишување или за FaceTime повици. И лесно се отстранува, така што можете да го извадите и пак да го наместите кога и да посакате.

Производител
Apple
End of life
No
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Материјал
Polyurethane
Боја
јаглено сива
iPad компатибилност
iPad Air 3
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Материјал
Polyurethane
Боја
песочно розева
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Материјал
Polyurethane
Боја
бела
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Боја
Cornflower
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Back case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
Apple
Материјал
Polyurethane
Боја
Papaya
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5", iPad Air 3
Тип на футрола
Front case
Sleeps/wakes iPad
Yes