Speck iPhone X/XS Presidio Folio ЕКО кожна футрола:

Speck iPhone X/XS Presidio Folio ЕКО кожна футрола

SKU
110972-1050
Безбеден, приватен слот за картички. Скриениот слот безбедно чува до 3 картички за брз пристап додека ги држи далеку од вид. Два цврсти и долготрајни слоеви за максимална заштита. Надворешната обвивка од поликарбонат и внатрешната обвивка IMPACTIUM ™ се обликувани заедно за да ви дадат два слоја на заштита во тенка, едноделна футрола.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Безбеден, приватен слот за картички
Скриениот слот безбедно чува до 3 картички за брз пристап додека ги држи далеку од вид. Два цврсти и долготрајни слоеви за максимална заштита Надворешната обвивка од поликарбонат и внатрешната обвивка IMPACTIUM ™ се обликувани заедно за да ви дадат два слоја на заштита во тенка, едноделна футрола.
"Raised BEZEL screen protection" Дава дополнителна заштита на телефонот од гребење и оштетување ако телефонот ви падне на предниот дел. Заштита од 3 метри пад со IMPACTIUM ™ шок бариера Материјалот IMPACTIUM ™ е направен да го апсорбира ударот и да го распрсне шокот. Пад од 3 метри направен повеќе пати од независни лаборатории за да се обезбеди супериорна заштита. Овозможува безжично полнење Дизајниранa за да овозможи Qi безжично полнење.
Производител
Speck
End of life
No
Боја
црна
Материјал
Leather, Silicone
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X