Speck iPhone XS/X Presidio Sport футрола

SKU
speck-iphone-xs-x-presidio-sport-futrola-mk
Антимикробијална технологија Microban® антимикробната технологија ја заштитува Вашата футрола од зголемување на бројот на бактерии. Направена од три слоја за максимална заштита Тенка трислојна силиконска футрола футрола и заштитна бариера IMPACTIUM ™ го штитат вашиот телефон. "Raised BEZEL screen protection" Дава дополнителна заштита на телефонот од гребење и оштетување ако телефонот ви падне на предниот дел.Заштита од 3.5 метри пад со IMPACTIUM ™ шок бариера Материјалот IMPACTIUM ™ е направен да го апсорбира ударот и да го распрсне шокот. Пад од 3.5 метри направен повеќе пати од независни лаборатории за да се обезбеди супериорна заштита.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Антимикробијална технологија Microban® антимикробната технологија ја заштитува Вашата футрола од зголемување на бројот на бактерии. Направена од три слоја за максимална заштита Тенка трислојна силиконска футрола футрола и заштитна бариера IMPACTIUM ™ го штитат вашиот телефон. "Raised BEZEL screen protection" Дава дополнителна заштита на телефонот од гребење и оштетување ако телефонот ви падне на предниот дел.Заштита од 3.5 метри пад со IMPACTIUM ™ шок бариера Материјалот IMPACTIUM ™ е направен да го апсорбира ударот и да го распрсне шокот. Пад од 3.5 метри направен повеќе пати од независни лаборатории за да се обезбеди супериорна заштита.
Производител
Speck
End of life
No
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Speck
Боја
темно виолетова
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Speck
Боја
црвена
Материјал
Silicone
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X