STM Atlas Folio iPad Pro 10.5inch

SKU
conf-stm-atlas-folio-ipad-pro-10.5-inch-mk

Atlas е заштитна футрола која обезбедува совршен стил со уникатна текстурирана покривка и додатно место за Apple Pencil.

Карактеристики:
  • Лесен и ниско профилен дизајн го штити iPad-от од удари и гребнатини без проблем
  • Cable Ready Pencil Charging - лесно полнете го вашиот уред додека футролата е затворена преку внатрешните кабелски порти
  • Instant on/off cover - магнетното затворање ја активира sleep/wake функцијата за да заштеди батерија
  • Заштитен дел за Apple Pencil
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Лесен и ниско профилен дизајн го штити iPad-от од удари и гребнатини без проблем
  • Cable Ready Pencil Charging - лесно полнете го вашиот уред додека футролата е затворена преку внатрешните кабелски порти
  • Instant on/off cover - магнетното затворање ја активира sleep/wake функцијата за да заштеди батерија
  • Заштитен дел за Apple Pencil
Производител
STM Bags
End of life
No
Производител
STM Bags
EAN code
640947794015
Материјал
Polyester
Боја
јаглено сива
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Full case
Димензија и тежина
Надворешни димензии: L 9,8 x W 6,8 x 0,24 инчи / L 25,06 x W 17,41x H 0,61 cm
Големина на уредот: H 10,3 x W 7,7 x D 0,7 инчи / L 26,4 x W 20,25 x H 1,8 cm
Тежина: 0,398 кг
Производител
STM Bags
EAN code
640947794183
Материјал
Polyester
Боја
црвена
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Full case
Димензија и тежина
Надворешни димензии: L 9,8 x W 6,8 x 0,24 инчи / L 25,06 x W 17,41x H 0,61 cm
Големина на уредот: H 10,3 x W 7,7 x D 0,7 инчи / L 26,4 x W 20,25 x H 1,8 cm
Тежина: 0,398 кг
Производител
STM Bags
EAN code
640947794190
Материјал
Polyester
Боја
мат сина
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Full case
Димензија и тежина
Надворешни димензии: L 9,8 x W 6,8 x 0,24 инчи / L 25,06 x W 17,41x H 0,61 cm
Големина на уредот: H 10,3 x W 7,7 x D 0,7 инчи / L 26,4 x W 20,25 x H 1,8 cm
Тежина: 0,398 кг