STM Dux Ultra Protective Case for iPad Pro 9.7inch - black:

STM Dux Ultra Protective Case for iPad Pro 9.7inch - black

SKU
STM-222-127JX-01
STM Dux Ultra Protective Case за iPad Pro 9.7inch - black
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

STM Dux Ultra Protective Case за iPad Pro 9.7inch - black
Производител
STM Bags
Weight
No
EAN code
0640947792424
End of life
No
Материјал
TPU
Боја
црна
Бои
No
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7"
Тип на футрола
Hard case
Капацитет
No
Димензија и тежина
  • Height: 9.4 in./23.88 cm
  • Length: 6.6 in./16.76 cm
  • Width: 0.24 in./0.61 cm
  • Weight: 0.41 lb./185.9 g
Sleeps/wakes iPad
No
Што има во кутијата?

STM Dux Case for 9.7-inch iPad Pro.

Гаранција
No
Коментар
No