STM Dux Plus Ultra Protective Case for iPad Pro 12.9inch - 2017

SKU
conf-stm-dux-plus-ultra-case-ipad-pro-12.9-2017-mk
STM Dux Plus Ultra Protective Case за iPad Pro 12.9inch - 2017
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Dux Plus ја обезбедува најдобрата заштита за вашиот iPad Pro 12.9-инчен уред. Заедно со дополнителното место за Apple Pencil, Dux Plus има патентиран магнетски затворач, засилени агли и проѕирен заден панел за да го заштити вашиот таблет од ненамерни капки.
Производител
STM Bags
End of life
No
Производител
STM Bags
EAN code
640947794152
Материјал
Polycarbonate, Rubber, TPU
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Full case
Димензија и тежина
Надворешни димензии: H 32 x W 24,5 x D 1,5 cm / H 12,6 x W 9,6 x D 0,6 in
Големина на уредот: L 30,57 x W 22,06 x H 0,69 cm / L 12 x W 8,68 x H 0,27 инчи
Тежина: 0,57 кг
Производител
STM Bags
EAN code
640947794169
Материјал
Polycarbonate, Rubber, TPU
Боја
темно плава
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Full case
Димензија и тежина
Надворешни димензии: H 32 x W 24,5 x D 1,5 cm / H 12,6 x W 9,6 x D 0,6 in
Големина на уредот: L 30,57 x W 22,06 x H 0,69 cm / L 12 x W 8,68 x H 0,27 инчи
Тежина: 0,57 кг
Производител
STM Bags
EAN code
640947793971
Материјал
Polycarbonate, Rubber, TPU
Боја
црвена
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9"
Тип на футрола
Full case
Димензија и тежина
Надворешни димензии: H 32 x W 24,5 x D 1,5 cm / H 12,6 x W 9,6 x D 0,6 in
Големина на уредот: L 30,57 x W 22,06 x H 0,69 cm / L 12 x W 8,68 x H 0,27 инчи
Тежина: 0,57 кг