STM Dux Plus Ultra Protective Case for iPad Pro 10.5inch

SKU
conf-stm-dux-plus-ultra-protective-case-for-ipad-pro-10-5inch-mk

Dux Plus ја обезбедува најдобрата заштита за вашиот iPad Pro 10.5-инчен уред. Заедно со дополнителното место за Apple Pencil, Dux Plus има патентиран магнетски затворач, засилени агли и проѕирен заден панел за да го заштити вашиот таблет од ненамерни капки.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Dux Plus ја обезбедува најдобрата заштита за вашиот iPad Pro 10.5-инчен уред. Заедно со дополнителното место за Apple Pencil, Dux Plus има патентиран магнетски затворач, засилени агли и проѕирен заден панел за да го заштити вашиот таблет од ненамерни капки.

Производител
STM Bags
End of life
No
Материјал
Polycarbonate, Rubber
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Full case
Производител
STM Bags
EAN code
0640947794121
Материјал
Polycarbonate, Rubber, TPU
Боја
темно плава
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Full case
Производител
STM Bags
EAN code
640947794114
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Full case