STM Dux Ultra Protective Case for iPad Air 1/2

SKU
conf-stm-dux-ultra-protective-case-for-ipad-air-1-2-mk

Цврста футрола која не го прави вашиот тенок уред голем и гломазен. Dux обезбедува најдобра заштита за вашиот iPad со патент за магнетно затворање и тешки засилени агли со заден дел за заштита од ненамерни паѓања. Dux ги надминува стандардните 810F / G протоколи за тестирање на US Department of Defense.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Супер издржлива футрола за iPad Air 1/2
  • Гумирани рабови и агли за дополнителна заштита
  • On/Off паметна футрола која го гаси и вклучува уредот
  • Уникатен, проѕирен заден панел
Производител
STM Bags
End of life
No
Производител
STM Bags
EAN code
616641055141
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air
Тип на футрола
Full case
Производител
STM Bags
EAN code
616641055158
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Боја
црвена
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air
Тип на футрола
Full case
Производител
STM Bags
EAN code
616641055165
Материјал
Polycarbonate, Rubber
Боја
сина
iPad компатибилност
iPad Air 2, iPad Air
Тип на футрола
Full case, Hard case