STM Dux Ultra Protective Case for iPad 2/3/4 - black:

STM Dux Ultra Protective Case for iPad 2/3/4 - black

SKU
STM-222-066J-01

Цврста футрола која не го прави вашиот тенок уред голем и гломазен. Dux обезбедува најдобра заштита за вашиот iPad со патент за магнетно затворање и тешки засилени агли со заден дел за заштита од ненамерни паѓања. Dux ги надминува стандардните 810F / G протоколи за тестирање на US Department of Defense.

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Цврста футрола која не го прави вашиот тенок уред голем и гломазен. Dux обезбедува најдобра заштита за вашиот iPad со патент за магнетно затворање и тешки засилени агли со заден дел за заштита од ненамерни паѓања. Dux ги надминува стандардните 810F / G протоколи за тестирање на US Department of Defense.

Производител
STM Bags
Weight
No
EAN code
0616641054380
End of life
No
Материјал
Polycarbonate, TPU
Боја
црна
Бои
No
iPad компатибилност
iPad (3. gen), iPad 2
Тип на футрола
Full case, Hard case
Капацитет
No
Димензија и тежина
No
Sleeps/wakes iPad
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No