STM Judge 15inch

SKU
conf-stm-judge-15inch-mk

  • Вградената внатрешна обвивка во сите прегради за технологија обезбедува максимално ниво на заштита и амортизација за вашите уреди
  • Лесно прилагодлив, пренослив ремен вклучува капак за отстранување за да се обезбеди секогаш удобно носење
  • Внатрешен џеб за очила за сонце (доволно голем за да два пара)

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
  • Големина 15"
  • Главен материјал (и): 100% полиестер
  • Простор за уреди: H 10,04 x W 14,76 x D 1,18 in / H 25,5 x W 37,5 x D 3 см
  • Надворешни димензии: H 15,9 x W 12,2 x D 3,9 in / H 40,5 x W 31 x D 10 см
  • Капацитет: 14L
  • Тежина: 0,74 кг
Производител
STM Bags
End of life
No
Боја
No
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Bag
Производител
STM Bags
EAN code
0640947793407
Боја
сива
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Bag
Производител
STM Bags
EAN code
0640947793391
Боја
сина
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Bag
Производител
STM Bags
EAN code
0640947793414
Боја
зелена
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Bag
Производител
STM Bags
EAN code
0640947793384
Боја
кафеава
Материјал
Polyester
Case Size
15"
Тип на футрола
Bag