STM Kings backpack 15inch

SKU
conf-stm-kings-backpack-15-inch-mk
STM Kings backpack 15inch
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Како го складирате вашиот лаптоп, таблет, телефон и документи, како и вашата облека, капа и ручекот? Kings преградите лесно го содржат сето тоа, обложени со убав крој кој му раскажува на светот кој си ти.
Производител
STM Bags
End of life
No
Производител
STM Bags
EAN code
640947793490
Боја
мат сива
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
Простор за уреди: H 10,04 x W 14,76 x D 1,18 in / H 25,5 x W 37,5 x D 3 см
Надворешни димензии: H 18,7 x W 11,8 x D 6,7 in / H 47,5 x W 30 x D 17 см
Капацитет: 22L
Тежина: 0,95 кг
Производител
STM Bags
EAN code
640947793469
Боја
светло сина
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
Простор за уреди: H 10,04 x W 14,76 x D 1,18 in / H 25,5 x W 37,5 x D 3 см
Надворешни димензии: H 18,7 x W 11,8 x D 6,7 in / H 47,5 x W 30 x D 17 см
Капацитет: 22L
Тежина: 0,95 кг
Производител
STM Bags
EAN code
640947793483
Боја
темно зелена
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
Простор за уреди: H 10,04 x W 14,76 x D 1,18 in / H 25,5 x W 37,5 x D 3 см
Надворешни димензии: H 18,7 x W 11,8 x D 6,7 in / H 47,5 x W 30 x D 17 см
Капацитет: 22L
Тежина: 0,95 кг
Производител
STM Bags
EAN code
640947793476
Боја
Црвеникаво - кафеава
Материјал
Polyester
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook 13", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar
Димензија и тежина
Простор за уреди: H 10,04 x W 14,76 x D 1,18 in / H 25,5 x W 37,5 x D 3 см
Надворешни димензии: H 18,7 x W 11,8 x D 6,7 in / H 47,5 x W 30 x D 17 см
Капацитет: 22L
Тежина: 0,95 кг