STM - Studio iPad 2017/9.7/Air 1-2 case

SKU
conf-stm-studio-ipad-2017-9.7-air-1-2-case-mk
STM - Studio iPad 2017/9.7/Air 1-2 футрола
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Ако сакате да ја покажете убавината на вашиот iPad, но сепак сакате да го заштитите вашиот уред од ненамерни удари и гребнатини, изборот е очигледен. Studio располага со тврда маска, поликарбонатна заграда која го чува вашиот уред од удари и бидејќи е транспарентна, овозможува вашиот iPad да се гледа преку футролата.

Производител
STM Bags
End of life
No
iPad компатибилност
iPad (5. gen - 2017), iPad (6. gen - 2018)
Производител
STM Bags
EAN code
640947793803
Материјал
Polycarbonate, Polyurethane
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air
Тип на футрола
Full case, Stand
Димензија и тежина
Length : 24.3 cm
Width: 17.8 cm
Height: 1.3 cm
Weight: 0.288 kg
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
STM Bags
EAN code
640947793827
Материјал
Polycarbonate, Polyurethane
Боја
виолетова
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air
Тип на футрола
Full case, Stand
Димензија и тежина
Length : 24.3 cm
Width: 17.8 cm
Height: 1.3 cm
Weight: 0.288 kg
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
STM Bags
EAN code
640947793810
Материјал
Polycarbonate, Polyurethane
Боја
темно зелена
iPad компатибилност
iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air
Тип на футрола
Full case, Stand
Димензија и тежина
Length : 24.3 cm
Width: 17.8 cm
Height: 1.3 cm
Weight: 0.288 kg
Sleeps/wakes iPad
Yes