Tech21 Evo Wallet Case for iPhone 7/7 Plus

SKU
conf-tech21-evo-wallet-case-iphone-mk

Многу тенка и супер лесна футрола за iPhone која обезбедуа напредна заштита во случај на удар. Оваа футрола го заштитува вашиот уред од штета при пад од 2 метри висина. Карактеристична е по тоа што има пристап до сите порти и копчиња, притоа обезбедувајќи и одличен изглед. Лесно се поставува и лесно се отсранува.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Многу тенка и супер лесна футрола за iPhone која обезбедуа напредна заштита во случај на удар. Оваа футрола го заштитува вашиот уред од штета при пад од 2 метри висина. Карактеристична е по тоа што има пристап до сите порти и копчиња, притоа обезбедувајќи и одличен изглед. Лесно се поставува и лесно се отсранува.

Производител
Tech21
End of life
No
Боја
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
Капацитет
No
Производител
Tech21
Боја
црна
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Tech21
EAN code
5055517384315
Боја
црна
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus