Tech21 Impact Shield за iPhone 7/8 Plus (заштитно стакло):

Tech21 Impact Shield за iPhone 7/8 Plus (заштитно стакло)

SKU
T21-5359
Интелигентна и повеќе слојна заштита за екран која гарантира заштита од удари и гребнатинки. Користи BulletShield напредна заштита и претставува трајна и bubble-free заштита. Лесно и брзо се поставува.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Интелигентна и повеќе слојна заштита за екран која гарантира заштита од удари и гребнатинки. Користи BulletShield напредна заштита и претставува трајна и bubble-free заштита. Лесно и брзо се поставува.
Производител
Tech21
EAN code
5055517362986
End of life
No
Бои
Transparent
Боја
јасен / транспарентен
Тип на футрола
Screen Protector
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus
Капацитет
No
Димензија и тежина

Height (mm): 149.00
Width (mm): 69.00
Depth (mm): 0.00

Weight (g): 3.00