Terraillon R-LINK:

Terraillon R-LINK

SKU
13937
Terraillon R-LINK паметна вага
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Нов начин на следење на состобата на телото со револуционерна технологија да го оптимизира губењето на тежина на телото. Новата BodySense технологија на R-LINK пресметува тежина и дава сеопфатна состојба на телото. Овие информации се корисни за следење на губењето тежина во случаи каде што корисниците пробуваат да изгубат тежина а нивната мускулна маса да остане иста.

Заедно со SmartConnect технологијата R-LINK може да се конектира со 8 паметни уреди истовремено што е корисна функција за целото семејство. Како дополнителна функционалност вградена е Bluetooth Smart технологија која троши мало количество на електрична енергија и има автоматско поврзување со корисниците.

Производител
Terraillon
Weight
No
EAN code
3094570139373
End of life
No
Боја
сива
Бои
No
Капацитет
No
Connectivity
Bluetooth
Compatibility OS
No
Compatibility iOS
No
tvOS compatibility
No
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Apple TV compatibility
No
Mac компатибилност
No
Android Compatibility
No
Compatibility
No
Wireless connection
No
Wired Connection
No
Сензори
No
Audio
No
Видео формати
No
Екран
No
Metrics Tracked
No
Отпорност на вода
No
Conditions of Use
No
Care
No
Power
No
Батерија
No
System requirements
No
Environmental Requirements
No
Апликации
No
Lumen Output
No
Hue bulb
No
Hue Light Output
No
Hue bridge
No
Меморија
No
Syncing
No
Димензија и тежина
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No