Terraillon Tensio Screen:

Terraillon Tensio Screen

SKU
12870

Следете го вашиот крвен притисок лесно и прецизно!

● Лесно и прецизно следење на крвниот притисок
● Анализа на пулсот
● Поврзување со Wellness Coach апликацијата за подолго следење
● Голем осветлен LCD екран за инстатно читање на вашите резултати

Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Доверливост на автоматско мерење во вашиот дом
Сега е лесно секојдневното следење на крвниот притисок. TensioScreen ви помага да го анализирате вашиот крвен притисок и пулс низ долги периоди исто како да посетувате доктор. Лесно за користење, целата база на мерења е зачувана на Wellness Coach апликацијата. Подоцна овие податоци може да ги споделите до вашиот доктор.

Сега е лесно да се контролирате
Следете го вашиот крвен притисок во вашиот дом. Едноставно притиснете го копчето за да ги вклучите анализите и да ги видите резултатите од крвниот притисок на големиот LCD екран. Идеален ако го немате вашиот паметен телефон со себе благодарејќи на 60 инегрирани мемории. Wellness Coach апликацијата нуди сликовита интерпретација на вашите резултати според официјалните WHO стандарди.

Производител
Terraillon
Weight
No
EAN code
3094570128711
End of life
No
Боја
No
Бои
No
Капацитет
No
Connectivity
No
Compatibility OS
No
Compatibility iOS
No
tvOS compatibility
No
iPhone компатибилност
No
iPad компатибилност
No
iPod Compatibility
No
Apple TV compatibility
No
Mac компатибилност
No
Android Compatibility
No
Compatibility
No
Wireless connection
No
Wired Connection
No
Сензори
No
Audio
No
Видео формати
No
Екран
No
Metrics Tracked
No
Отпорност на вода
No
Conditions of Use
No
Care
No
Power
No
Батерија
No
System requirements
No
Environmental Requirements
No
Апликации
No
Lumen Output
No
Hue bulb
No
Hue Light Output
No
Hue bridge
No
Меморија
No
Syncing
No
Димензија и тежина
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
FUNCTIONS
Calculation of blood pressure (systolic and diastolic)
Calculation of heart rate CONNECTIVITY
Bluetooth Smart
Compatibility: Download the full list of compatible smartphones
iPhone® 4S and later
iPad® 3 and later, /Mini
iPod® Touch 5
Android 4.3 et compatible with Bluetooth Smart

PERFORMANCE
Backlit LCD screen 15cm
High-comfort arm band Ø22-42cm
2 users

DIMENSIONS AND WEIGHT
Product 12.1 x 16 x 6.9cm
Packing 19.1 x 14.8 x 10.3cm
Net/gross weight 530/700g