Tribe DC Comics USB Flash Drive (16GB)

SKU
conf-tribe-dc-comics-usb-flash-drive-16gb-mk
Пренесувајте и споделувајте фотографии, видеа, песни и други датотеки помеѓу компјутерите со леснотија. Земете ги сите ваши податоци во вашиот дом, канцеларија, училиште и каде што патувате. USB gadget со кој може да складирате повеќе со капацитет од 16 GB, подржувајте ги Apple MacBook iOS, Windows PC и Linux оперативните системи итн.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Пренесувајте и споделувајте фотографии, видеа, песни и други датотеки помеѓу компјутерите со леснотија. Земете ги сите ваши податоци во вашиот дом, канцеларија, училиште и каде што патувате. USB gadget со кој може да складирате повеќе со капацитет од 16 GB, подржувајте ги Apple MacBook iOS, Windows PC и Linux оперативните системи итн.
Производител
Tribe
Weight
0.0000
End of life
No
Производител
Tribe
EAN code
8055742129375
Боја
црвена
Капацитет
16 GB
Производител
Tribe
EAN code
8055742129382
Боја
жолта
Капацитет
16 GB
Производител
Tribe
EAN code
8055742129405
Боја
зелена
Капацитет
16 GB
Производител
Tribe
EAN code
8055742129412
Боја
мат црвена
Капацитет
16 GB
Производител
Tribe
EAN code
8055742129399
Боја
мат виолетова
Капацитет
16 GB
Производител
Tribe
EAN code
8055742129368
Боја
светло сина
Капацитет
16 GB