Tribe DC Movie USB Flash Drive (16GB)

SKU
conf-tribe-dc-movie-usb-flash-drive-16gb-mk
Комплетен со меморија од 16GB, овој удобен USB-приклучок е неопходен додаток за вашата канцеларија или колеџ торба. Едноставно одделете ја главата на Batman или Superman и оставете го остатокот од него во USB порта на секој компјутер или лаптоп.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Комплетен со меморија од 16GB, овој удобен USB-приклучок е неопходен додаток за вашата канцеларија или колеџ торба. Batman или Superman како USB влез за Вашиот компјутер или лаптоп.
Производител
Tribe
End of life
No
EAN code
8055742129429
Боја
jet black
Капацитет
16 GB
EAN code
8055742129436
Боја
темно плава
Капацитет
16 GB