Tribe Game of Thrones USB Flash Drive (16GB)

SKU
conf-tribe-game-of-thrones-usb-flash-drive-16gb-mk
Продолжете да снабдувате доволно енергија со преносливиот уред SuperSpeed USB.SVGA конвертор ја подобрува продуктивноста, ја подобрува поставеноста на работната површина, ја проширува визиската работна површина на повеќе монитори.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Продолжете да снабдувате доволно енергија со преносливиот уред SuperSpeed USB.SVGA конвертор ја подобрува продуктивноста, ја подобрува поставеноста на работната површина, ја проширува визиската работна површина на повеќе монитори.
Производител
Tribe
End of life
No
EAN code
8055742129290
Боја
јаглено сива
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
EAN code
8055742129306
Боја
антички бела
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
EAN code
8055742129337
Боја
jet black
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
EAN code
8055742129313
Боја
бела
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
EAN code
8055742129344
Боја
сива
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0
EAN code
8055742129320
Боја
црна
Капацитет
16 GB
Интерфејс
USB 2.0