Tribe Marvel Micro USB Cable

SKU
conf-tribe-marvel-microusbcable-mk

Line е кабел за синхронизирање и полнење, достапен со Lightning (Apple MFi) или Micro USB конектор кој ви овозможува да ги поврзете сите ваши уреди за полнење, синхронизација или пренос на податоци.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Line е кабел за синхронизирање и полнење, достапен со Lightning (Apple MFi) или Micro USB конектор кој ви овозможува да ги поврзете сите ваши уреди за полнење, синхронизација или пренос на податоци.

Производител
Tribe
End of life
No
Length
1,2 meters
Боја
No
Компатибилност - адаптер
Micro-USB, USB
Производител
Tribe
EAN code
8054392653179
Length
1,2 meters
Боја
црвена
Компатибилност - адаптер
Micro-USB, USB
Производител
Tribe
EAN code
8054392653186
Length
1,2 meters
Боја
сина
Компатибилност - адаптер
Micro-USB, USB
Производител
Tribe
EAN code
8054392653209
Length
1,2 meters
Боја
темно плава
Компатибилност - адаптер
Micro-USB, USB