Tribe Marvel Power Bank

SKU
conf-tribe-marvel-power-bank-mk

Наполнете го вашиот уред било каде и во секое време со помош на Tribe's Power Bank Deck. Оваа пренослива надворешна батерија гарантира дополнителна резерва за енергија за вашиот телефон или iPad.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Наполнете го вашиот уред било каде и во секое време со помош на Tribe's Power Bank Deck. Оваа пренослива надворешна батерија гарантира дополнителна резерва за енергија за вашиот телефон или iPad. Оваа 4000mAh надворешна батерија доаѓа со сертифицирана литиумска батерија и 2-годишна гаранција.

Производител
Tribe
End of life
No
Боја
No
Компатибилност - адаптер
USB
Capacity
4000mah
Производител
Tribe
EAN code
8054392652684
Боја
светло црвена
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad with Retina Display, iPad (3. gen), iPad 2, iPad (1. gen)
Capacity
4000 mAh
Dimensions
112.5 × 67 × 8.6mm
Производител
Tribe
EAN code
8054392652653
Боја
златна
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad with Retina Display, iPad (3. gen), iPad 2, iPad (1. gen)
Capacity
4000 mAh
Dimensions
112.5 × 67 × 8.6mm
Производител
Tribe
EAN code
8054392652660
Боја
сина
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad with Retina Display, iPad (3. gen), iPad 2, iPad (1. gen)
Capacity
4000 mAh
Dimensions
112.5 × 67 × 8.6mm