Tribe Minions Power Bank

SKU
conf-tribe-minions-powerbank-mk

Наполнете го вашиот уред било каде и во секое време со помош на Tribe's Power Bank Deck. Оваа пренослива надворешна батерија гарантира дополнителна резерва за енергија за вашиот телефон или iPad.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Наполнете го вашиот уред било каде и во секое време со помош на Tribe's Power Bank Deck. Оваа пренослива надворешна батерија гарантира дополнителна резерва за енергија за вашиот телефон или iPad. Оваа 4000mAh надворешна батерија доаѓа со сертифицирана литиумска батерија и 2-годишна гаранција.

Производител
Tribe
End of life
No
Боја
No
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
Производител
Tribe
EAN code
8057733135150
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
Производител
Tribe
EAN code
8057733134634
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
Capacity
4000 mAh
Dimensions
112.5 × 67 × 8.6mm
Производител
Tribe
EAN code
8057733134627
Боја
жолта
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE