Tribe Star Wars Car Charger

SKU
conf-tribe-starwars-carcharger-mk

Tribe's Buddy полначот за во кола е идеалниот патнички придружник. Наполнете го вашиот паметен телефон или таблет уред во режим на брзо полнење, што значително го забрзува времето потребно за полнење. Buddy има намалена димензија, ергономска форма и е лесна за употреба и носење.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Tribe's Buddy полначот за во кола е идеалниот патнички придружник. Наполнете го вашиот паметен телефон или таблет уред во режим на брзо полнење, што значително го забрзува времето потребно за полнење. Buddy има намалена димензија, ергономска форма и е лесна за употреба и носење.

Производител
Tribe
End of life
No
Боја
No
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later
Производител
Tribe
EAN code
8054392653728
Боја
разнобојна
Компатибилност - адаптер
USB
Производител
Tribe
EAN code
8054392653742
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later
Производител
Tribe
EAN code
8054392653711
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later
Производител
Tribe
EAN code
8054392653759
Боја
мат бела
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later