Tribe Star Wars Case for iPhone 7

SKU
conf-tribe-starwars-case-iphone-6-7-mk

Со оваа футрола вашиот паметен телефон никогаш повеќе нема да биде ист! Изработена од ултра-тенка, полу-цврста пластика, го штити телото на вашиот телефон без додавање на маса или тежина.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Со оваа футрола вашиот паметен телефон никогаш повеќе нема да биде ист! Изработена од ултра-тенка, полу-цврста пластика, го штити телото на вашиот телефон без додавање на маса или тежина.

Производител
Tribe
End of life
No
Боја
No
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6
Капацитет
No
Производител
Tribe
EAN code
8057733131183
Боја
бела
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6
Капацитет
iPhone 7
Производител
Tribe
EAN code
8057733131152
Боја
црна
Материјал
Plastic
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7
Производител
Tribe
EAN code
8057733131169
Боја
разнобојна
Материјал
Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
iPhone 7